Двери Комфорта

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ KDOORS .COM .UA

Виробник Двері Комфорту розробив і публікує дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ веб-сайті KDOORS COM UA (далі може бути - ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВИ) з метою уникнення будь-яких непорозумінь і конфліктів з відвідувачами. 
Зокрема, в цій ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ І УМОВАХ КОРИСТУВАННЯ ВЕБ-САЙТУ KDOORS COM UA роз'яснюється, які види інформації ВИРОБНИК ДВЕРІ КОМФОРТУ може збирати і зберігати. Також ВИРОБНИК ДВЕРІ КОМФОРТУ зазначає, як може використовуватися і надаватися ця інформація.
1. Відвідувач не може використовувати даний сайт неправильно. Зокрема, відвідувач не повинен впливати і втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, не через стандартний інтерфейс.
2. Відвідувач повинен використовувати даний сайт виключно відповідно до норм чинного законодавства України. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем даної ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВ, або запідозрить відвідувача в цьому, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.
3. ВИРОБНИК ДВЕРІ КОМФОРТУ може в будь-який час переглянути цю ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВИ.
4. Збір та використання персональних даних:
4.1 Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
4.2 Персональні дані можуть бути отримані через різні канали зв'язку. Зокрема, через обслуговування відвідувачів сайту, письмово або по електронній формі на веб-сайті.
4.3 Відвідувачу на сайті KDOORS COM UA може бути запропоновано ввести персональні дані при наявності його згоди. Зокрема, може бути запропоновано ввести ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, таких як Twitter Facebook ВИРОБНИК ДВЕРІ КОМФОРТУ може звертатися до відвідувача сайту з проханням про надання інших даних.
4.4 При реєстрації на сайті KDOORS COM UA відвідувач дає згоду ВИРОБНИК ДВЕРІ КОМФОРТУ на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим дає згоду на передачу та зберігання цих даних.
4.5 ВИРОБНИК ДВЕРІ КОМФОРТУ може збирати дані про відвідування сайту або з'єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити сполуки, трафік, дату і час тривалості роботи в мережі Інтернет.
4.6 Персональні дані відвідувачів використовуються для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах ", НД ТЗІ 2.5-010-03" Вимоги до захисту інформації WEB -сторінки від несанкціонованого доступу ", а також Статуту ВИРОБНИК ДВЕРІ КОМФОРТУ і нормативних актів, що регулюють діяльність ВИРОБНИК ДВЕРІ КОМФОРТУ.
4.7 Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років після того, як суб'єкт персональних даних не є користувачем сайту ДВЕРІ КОМФОРТУ.
4.8 Сервер ВИРОБНИК ДВЕРІ КОМФОРТУ тимчасово реєструє доменне ім'я або IP - адреса комп'ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім'я файлу і URL ), код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт ДВЕРІ КОМФОРТУ, кількість байт, переданих в ході сесії.
4.9 При роботі сайту KDOORS COM UA використовуються файли cookie З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку.
4.10 Файли cookie використовуються, щоб зробити сайт KDOORS COM UA безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.
4.11 За допомогою системи Google Analytics ВИРОБНИК ДВЕРІ КОМФОРТУ збирає статистику про відвідування сайту KDOORS COM UA , таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів і країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, які були відвідані до та після сайту KDOORS COM UA і т.д. Жодне з цих дій не пов'язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.
4.12 Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на сайті KDOORS COM UA , зокрема реєстрацію. ВИРОБНИК ДВЕРІ КОМФОРТУ ніколи навмисно не буде збирати дані про неповнолітніх, не використовуватиме їх, а також не буде розголошувати їх третій стороні без відповідного дозволу. ВИРОБНИК ДВЕРІ КОМФОРТУ радить батькам і опікунам стежити за тим, які сайти відвідують їхні діти.
4.13. Сайт KDOORS COM UA може використовувати сервіс захисту від DDOS атак Google Project Shield Це означає, що компанія Google Inc обробляти дані, зібрані в процесі роботи Project Shield відповідно до політики конфіденційності Goolge Inc .    

$